Prezentációs technológiák fontossága és alkalmazása vállalati, motivációs környzeteben

OData támogatás
Konzulens:
Oláh István
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Egy vállalat életében fontos, hogy a jó munkaerőt megtartsa és ez csak akkor megy, hogyha motivált az alkalmazott a cégnél. Éppen ezért a kis- és nagyvállalatok egyaránt rendelkeznek valamilyen ösztönző-rendszerrel, melynek a legfontosabb eleme, hogy megfelelő kommunikáció és visszacsatolás legyen a vállalat és alkalmazottai között. Lényeges, hogy a vállalat lássa a dolgozó munkáját, teljesítményét és az alkalmazott is kapjon visszajelzést, hogy jól dolgozik-e vajon vagy nem.

Ezeknek az ösztönző-rendszereknek a támogatására ma már egyre több informatikai támogatás létezik, melyeknek célja, hogy hatékonyabbá és automatizálttá tegye azokat a folyamatokat, melyeknél ez lehetséges.

Diplomatervezésem során egy kis rendszert készítettem el, mely olyan alapfolyamatokat valósít meg, amelyek a vállalati ösztönzéshez köthetőek, biztosítva a visszacsatolást a vállalat és alkalmazottai között.

A rendszeremet Microsoft SharePoint alapokra építettem, így elkészítése előtt a feladatom az volt, hogy megismerkedjek a SharePointtal felhasználói és fejlesztői szemszögből egyaránt.

Ez a diplomamunka MSc tanulmányaim lezárása. Elkészítésénél végig szem előtt tartottam azt a szemléletmódot, melyet mérnöki tanulmányaim alatt sajátítottam el és hasznosítottam azt a rengeteg tudást, melyet megszereztem az évek alatt.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.