Raktári nyilvántartó és készletgazdálkodási rendszer tervezése és fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Schulcz Róbert
Hálózati Rendszerek és Szolgáltatások Tanszék

Jelen szakdolgozat egy elsősorban a BME Kancellária és a vele kapcsolatban álló tanszékek részére készülő raktári nyilvántartó és készletgazdálkodási rendszer tervezését és megvalósítását mutatja be.

A felmerült igény ismertetését közvetlenül követi a piacon elérhető, létező megoldások vizsgálata, elemzése, az egyedi fejlesztésű rendszer indokoltságának alátámasztása. Ezt követően a megvalósítandó rendszer funkcionális specifikálására kerül a sor, mely felhasználói szemszögből igyekszik minél részletesebben ismertetni a kívánt funkciókat és működést, egyúttal megválaszolva az igény felvázolásánál esetlegesen megválaszolatlanul hagyott kérdéseket.

A fejlesztés során felhasználásra kerülő technológiák, illetve eszközök rövid bemutatását, választásának indoklását követően ismerteti a megvalósítás főbb lépéseit, kitérve a tervezésre és különös tekintettel az egyedi, említésre érdemes megoldásokra.

Végezetül a kész rendszer működőképességét alátámasztó automatizált tesztekről esik szó, továbbá az elkészült és tesztelt rendszer továbbfejlesztési lehetőségei kerülnek részletezésre.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.