SharePoint alapú reszponzív Projekt Menedzser eszköz készítése

OData támogatás
Konzulens:
Gincsai Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A Diplomaterv célja egy olyan SharePoint alapú webalkalmazás készítése, mely alkalmas kis- és közepes méretű projektek menedzselésére. A feladat megoldása során kiemelt figyelmet fordítottam a SharePoint által nyújtott csoportmunka támogató lehetőségek felhasználására, és a felhasználóbarát, reszponzív felhasználói felület kialakítására.

A rendszer elkészítése során elsajátítottam a projektmenedzsment legfontosabb fogalmait, melyeket ismertetek a dolgozatban az elkészített projektmenedzsment eszköz fogalmaival kiegészítve.

Első lépésként megterveztem a rendszer architektúráját, főbb moduljainak működését, amelyek alkalmasak jogosultságkezelésre illetve a csoportmunka-feladatok ellátására. Meghatároztam a használni kívánt szerver és kliens oldali technológiákat, kiemelt figyelmet fordítva arra, hogy az eszköz egyszerű, könnyen kezelhető, és magától értetődő, felhasználóbarát felületekkel rendelkezzen.

A tervezési fázis lezárása után implementáltam a rendszer moduljait, melyek képesek a felhasználók, dokumentumok, projektek, feladatok kezelésére, a munkaidők nyilvántartására, jóváhagyására, valamint riportok készítésére.

Az implementáció után teszteltem az alkalmazást és értékeltem az elvégzett munkát.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.