Sport témájú közösségi oldal továbbfejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Gincsai Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban az emberek egyre nagyobb hangsúlyt fektetnek a tudatosan egészséges életmódra. Ennek következtében előtérbe kerül a sportolás és ennek nyomán reneszánszát éli a futás, testépítés és egyéb edzések. Az sportolás azonban csak az egészséges életmód egyik fele. A legtöbb embernek segítségre van szüksége a helyes táplálkozás terén is.

A megvalósítandó alkalmazás ezekben nyújt támogatást a felhasználónak, sportolási és étkezési adatok diagramon történő megjelenítése által. A sportolás közösségformáló hatásait kiaknázva érdemes közösségi tevékenységek lehetőségeit integrálni az alkalmazásba, így a felhasználók motiválhatják egymást, és együtt élvezhetik a közös testmozgást. Az alkalmazásomban a felhasználók valós időben küldhetnek egymásnak üzenetet, képeket tölthetnek fel, posztokat vagy eseményeket oszthatnak meg.

A webes felület készítése közben nagy figyelmet fordítottam a különböző eszközökön történő megfelelő megjelenítés, és felhasználói élmény biztosítására.

Készítettem egy mobil klienst is a webes mellé a GPS adatokhoz való könnyebb hozzáférés, és egyéb beépített funkciók használata érdekében, melyek webes felületen nem érhetők el.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.