Sportrajongói portál fejlesztése Java EE platformon

OData támogatás
Konzulens:
Imre Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Diplomatervként egy sportrajongói portált valósítottam meg, mely tartalmaz egy menedzser típusú „fantasy football” nevű játékot, fórumot és hírfelületet, valamint egy admin felületet az oldal üzemeltetőjének. A játék az angol Barclays Premier League-ben szereplő csapatok játékosain alapszik. Regisztrált felhasználóknak lehetőségük van saját csapatuk kialakítására. A játékosai a valós angol bajnokságban lezajlott történések alapján kapják hétről-hétre a pontokat.

A technológiák közül a Java Enterprise Edition platformra esett a választásom, mivel korábbi munkahelyemen legfőképp ez alatt történtek a fejlesztések. Akkoriban megkedveltem a Struts keretrendszert is, mivel használata gyors, hatékony és átlátható fejlesztői munkát eredményez, melyben az üzleti logikát nagy kedvvel valósítja meg az ember. Az említett platformot ötvöztem a fenti keretrendszerrel, illetve az EJB3-mal, amely a számos Java EE API egyike, és amely egységbe zárja egy alkalmazás üzleti logikáját.

Fejlesztői környezetnek a NetBeans IDE-t és annak beépített Apache Derby adatbázisát, illetve GlassFish szerverét használtam.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.