Szabadságkezelő webes alkalmazás .NET keretrendszerben megvalósítva

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Villányi Balázs János
Elektronikai Technológia Tanszék

A szakdolgozat témája egy Szabadság menedzselő alkalmazás, amely az Intalion Rendszerintegrátor Kft. megbízásából készült. A program az ESzTR (Egységes Szabadságtervező Rendszer) nevet kapta.

A szakdolgozat első részében bemutatásra kerülnek azok a technológiák, melyek a tervezés vagy implementálás során fel lettek használva. Többek között kifejtésre kerül az MVC (Model View Control) tervezési minta, az ASP .NET keretrendszer és főbb komponensei, a jQuery könyvtár, az AJAX implementáció, és a Bootstrap. Olvashatunk elméleti ismertetőjükről és arról, hogy hogyan használhatók ezek egy szabadságkezelő Webes alkalmazás megalkotásában is.

A következő részben találjuk az elkészült program dokumentációját. Itt megtalálható a felhasználói interfész leírása és kezelési útmutatója az egyes felhasználói csoportokra, az implementáció struktúrája, kiemelve a fontosabb osztályokat és függvényeket, néhány fontosabb folyamat leírása, illetve a funkciók implementációs és tervezési megoldásainak leírása. Ilyen funkciók például a perzisztens adattárolás, Excel dokumentum exportálása, e-mail értesítés vagy a jogosultság kezelés.

A szakdolgozat végén található az alkalmazás főbb folyamatainak tesztelése és néhány továbbfejlesztési lehetőség. Zárásként más cégek által használt alternatív megoldásokról olvashatunk.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.