Szerződés nyilvántartó webalkalmazás fejlesztése Spring technológiák segítségével

OData támogatás
Konzulens:
Imre Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A cégek vagy hivatalok működésük során rengeteg szerződést halmozhatnak fel, melyeknek a kezelése bonyolulttá válhat, nehéz lehet megkeresni egy konkrét szerződést, nehéz a különböző szerződésekhez kapcsolódó munkafolyamatot nyomon követni. Azonban egy alkalmazás könnyen orvosolhatja ezeket a problémákat.

A feladatom az volt, hogy egy olyan alkalmazást készítsek, mely hivatali dolgozók munkáját könnyíti meg, lehetőséget biztosít dokumentumok tárolására, szerződések folyamatának nyomon követésére és jogosultság ellenőrzéssel biztosítja, hogy jogosulatlan felhasználók ne módosíthassák a szerződés adatait. A felhasználó kulcsszavakkal kategorizálhatja a szerződéseket ezáltal megkönnyítve a keresést. Továbbá a különböző jogosultsági csoportoknak megfelelően képesek az egyes szerződéseket rögzíteni, aláírni vagy visszautasítani, igazolni, illetve a végrehajtásukat adminisztrálni.

A programot Spring és AngularJS segítségével valósítottam meg. Emellett saját webes komponenseket is fejlesztettem, melyek nem csak az alkalmazáson belül, de akár másik projektben is felhasználhatóak.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.