Szolgáltatás aggregátor fejlesztése Spring keretrendszerben

OData támogatás
Konzulens:
Filep Szabolcs
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Szakdolgozatom keretein belül megismerhettem a Spring webfejlesztés alapjait, tovább mélyíthettem az egyetemen megszerzett Java EE tudásomat. Egy olyan alkalmazást készítettem, ami nyomdai szolgáltatást végző cégek termékeit kezeli, valamint képes ezen termékeket paraméterezni, ezáltal a felhasználók számára kereshetővé tenni. A felhasználók az egyes termékkategóriákban konkrét árajánlatokat kapnak, ezáltal azonnali rendelésleadásra is van lehetőségük.

A Spring Framework-ben olyan technológiákat ismerhettem meg és mutattam be, mint a Spring Boot, Spring MVC, Spring Data, Spring Security, Dependency Injection, Spring Test.

A Spring-et az alábbi technológiákkal egészítettem ki: Hibernate-et használtam a JPA implementációjaként, Flyway-t a migrációhoz, Thymeleaf-et a megjelenítési rétegben, Logback-et a logoláshoz, JUnit-ot és EasyMock-ot a teszteléshez, valamint Maven-t dependencia kezelőként.

A szakdolgozat részletesen tárgyalja az alkalmazás felépítését, moduljainak bemutatását, a felhasznált technológiákat példákkal, valamint az elkészült alkalmazás tesztelését.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.