Telekommunikációs szoftver automatikus tesztelését támogató webalkalmazás fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Czirkos Zoltán
Elektronikus Eszközök Tanszéke

A szakdolgozatom során egy nagyvállalati szoftvertesztelés folyamatát segítő webalkalmazást kell elkészítenem, melynek magában kell foglalnia korábbi, különböző webalkalmazások adatait és néhány funkcióját. Munkám során elkészítem az egységes adatbázis sémát és kiválasztom, majd ismertetem a megfelelő technológiát. Ez alapján fogom elkészíteni az oldal strukturális felépítését. Megtervezem a szükséges funkciókat ellátó komponenseket és kiválasztom mi kerül a szakdolgozat keretében implementálásra, és mi később.

A rövid összehasonlítás után a kiválasztott technológiákat és a bennük rejlő lehetőségeket részletesebben is kifejtem. Az implementálás folyamatáról leginkább a felmerülő nehézségeket és érdekességeket fejtem ki. Rövid kitekintést teszek az Eclipse és Maven fejlesztői környezetről és annak beállításáról.

Az elkészült alkalmazásról rövid funkcionális bemutatót készítek. Az ehhez szükséges tesztadatbázist feltöltöm adatokkal és azon mutatom be a funkcionális működést.

A szakdolgozat végén értékelem a webalkalmazást fejlesztői és felhasználói szemszögből is. Legvégül összegzem a rövid és hosszútávú fejlesztési lehetőségeket és terveket.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.