Teljesítménykövető és -értékelő rendszer fejlesztése Meteor platformon

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Villányi Balázs János
Elektronikai Technológia Tanszék

A szakdolgozatom keretein belül mindenképpen valami olyan dolgot szerettem volna létrehozni, ami valóban hasznosak mondható és valamilyen igény szolgálatában ténylegesen alkalmazásra kerül. A BME-VIK mérnökinformatikus szak vállalati információs rendszerek specializáción, illetve gazdaságinformatikus mesterszakon a hallgatók előrehaladásának folyamatában mind a hallgatók, mind az oktatók adminisztrációs teendői között számos olyan feladat van, melyek elvégzését nagyban leegyszerűsíti egy egységes platform bevezetése.

Ezen megfontolásokat figyelembe véve fejlesztettem webalkalmazást, melyben az egyes szereplők könnyedén képesek elvégezni a feladataikat. A webalkalmazás előnye, hogy bármilyen platformról és eszközről elérhető. A sokoldalú felhasználhatóságot szem előtt tartva (vagy mondhatni a kor igényeinek megfelelően) az alkalmazás teljesen reszponzív, így mobil eszközökről (pl. okostelefon, tablet) is teljes értékű és problémamentesen használható.

A munka során új ismeretekkel gazdagodtam a szoftverfejlesztés több aspektusával kapcsolatban, ugyanis egy alkalmazás nulláról való megtervezésének és megvalósításának folyamán számos kihívás és probléma merül fel. Ezen felül a fejlesztés folyamán továbbfejlesztési lehetőségek, új funkcióötletek is felmerültek, melyeket érdemes lehet szem előtt tartani.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.