Térkép alapú tartalom kezelő rendszer tervezése és megvalósítása

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Ekler Péter
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen jelenleg nyolc kar található, amelyek összesen több, mint 20000 hallgatóval rendelkeznek, ezáltal Magyarország egyik legnagyobbikává téve azt. Ebből kifolyólag az egyetem egységét számos épület alkotja, amelyeket eddig csak kép formájú térképen lehetett megtekinteni. Ezen változtatva egy webes technológiákon alapuló rendszer került bevezetésre.

Ezen dolgozat leírást ad arról, hogy a Műegyetem részére készült interaktív térkép hogyan készült. A szakdolgozat részletesen leírja az alkalmazással szemben támasztott követelményeket és az ezeket kielégítő alkalmazás tervet. További tartalma, hogy e tervek alapján hogyan készült el a végleges alkalmazás és ez milyen módon lett tesztelve.

Az elkészült alkalmazás lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy megtekinthessék az egyetemhez tartozó épületek és az azokhoz tartozó alapvető információkat. Lehetőséget nyújt a felhasználó számára az épületekről készült képek megtekintésére, és azok belsejéről készült panoráma képek nézegetésére. Az alkalmazás része egy adminisztrációs felület, amely az épületek kezelésére szolgál.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.