Többjátékos webalkalmazás készítése

OData támogatás
Konzulens:
Albert István
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Manapság a számítógépek részét képezik életünknek. Nem csak munkaidőnk, hanem szabad perceink jelentős részét is számítógép előtt töltjük. Fontosnak tartom, hogy a számítógépes szabadidőtöltés is tartalmas legyen. Nem telik el úgy nap, hogy ne jelenne meg egy új számítógépes játék. Viszont a számítógépes játékoknak csak egy igen apró hányada képes tömegeket megmozgatni.

Dolgozatom célja egy olyan webalkalmazás fejlesztése, amely felhasználók széles köréhez eljuthat és valódi célt szolgálhat azzal, hogy szórakoztatja a játszani vágyókat.

A játék során a felhasználók csapatokat alakítanak. A csapatok sikeressége jórészt azon múlik, hogy az egyes játékosok mennyire hajlandók a dicsőség helyett a csapat érdekét szolgálni.

Az elkészült alkalmazásról csupa pozitív visszajelzést kaptam. A kollégáimmal már néhány alkalommal teszteltük az elkészült játékot. Nagyon jó volt látni, hogy a játékosok mennyire beleélik magukat a játék helyzeteibe.

Az alkalmazás fejlesztését folytatni fogom. Azt gondolom, hogy munkám nem volt hiábavaló. A részletekbe ölt időnek és energiának megvan a gyümölcse.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.