Tranzakció-orientált információs rendszer fejlesztése ASP.NET platformon

OData támogatás
Konzulens:
Gincsai Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A vállalati kultúrában egyre fontosabb tényező a dolgozók dinamikus fejlődése, ezen fejlődés nyomon követése, támogatása. Az ehhez kapcsolódó információkat rendezetten, jól strukturáltan kell tárolni úgy, hogy az később elérhető és módosítható legyen. Az éves teljesítmény értékelések során a vezetők felülvizsgálják beosztottjaik egyes területeken mutatott teljesítményét, szakmai fejlődését és kijelölik számukra a további „haladási irányt”, ezzel biztosítva a fejlődés lehetőségét.

Dolgozatomban egy ezen folyamatot támogató webalkalmazás tervezését és fejlesztését mutatom be. Szó esik a vállalat igényeinek felméréséről, bemutatom az új felhasználói követelményeket, illetve az eddigi megoldások átdolgozását, majd a követelményeknek megfelelően elkészített adatbázis tervet és az alkalmazás architektúráját, melyet ASP.NET MVC alapon valósítottam meg.

Az adatbázis és architektúra ismertetése után bemutatom az alkalmazás felépítését és működését az egyes felhasználói funkciók mentén, kitérek a fejlesztés során felmerülő érdekességekre, nehézségekre, végül összegzem az elért eredményeket és szót ejtek a jövőbeli továbbfejlesztési lehetőségekről.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.