Tudástár, kvíz és kérdőív backend modulok fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Albert István
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A mai világban az emberek egyik legnagyobb kincse a saját és szerettei egészsége, sokan rengeteg energiát fektetnek abba, hogy megelőzzék vagy kezeljék a betegségeket. Az orvostudomány segíthet ebben a legtöbbet, ám sajnos nem engedheti meg magának mindenki a szakszerű ellátást, de akár egy-egy rossz tapasztalat is visszatarthat valakit attól, hogy doktorhoz forduljon.

Szakdolgozatom során egy projektmunkát fogok bemutatni, melyben egy olyan telefonos alkalmazást készítettünk, ami a kardiovaszkuláris betegségben szenvedők, vagy az erre hajlamos embereknek segít megbirkózni ezzel a nehézséggel a modern informatika adta lehetőségek használatával. A munkán belül én a backend-et megvalósító részlegen munkálkodtam, mely során megvalósítottam egy tudástárat, amiben a felhasználó számára fontos információk szerepelnek, egy dinamikus kvízt, amivel a tudást lehet ellenőrizni, valamint egy kérdőív kitöltési rendszert, aminek a segítségével a kitöltőről szerezhetünk adatokat.

A félév során rengeteg tudást és tapasztalatot szereztem egy nagy csapat által fejlesztett feladat során, ami számomra nagyon érdekes és fontos volt. Nagyon jó érzéssel tölt el, hogy segíthettem a betegeknek valamilyen szinten és remélem, hogy sokan fogják használni az általam készített részeket a jövőben, és hasznosnak is találják azokat, hiszen akkor volt értelme a munkámnak.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.