Ügyviteli rendszer megtervezése és kialakítása Microsoft technológiákkal

OData támogatás
Konzulens:
Gincsai Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Jelen szakdolgozat témája egy vállalati ügyviteli alkalmazás elkészítése, ami a népszerű webes technológiára, az ASP.NET MVC3-ra épül. Az alkalmazás feladata, hogy a vállalat bemenő és kimenő ügyiratait kezelje. Az ügyiratok típusai eléggé különbözőek: postai küldemények, számlák, faxok és e-mailek iktatására is képes a rendszer. A küldeményeket egy bizonyos szintig egységesen kezeli, emellett pedig az egyes típusokra jellemző adatok kezelésére is alkalmas.

A küldemények csoportosítására az ügyek alkalmasak, melyekhez feladatok rendelhetők határidőkkel, amikről a felhasználók értesítéseket kapnak e-mailben és az oldal felületén is egy kiemelt sávban.

A küldemények iktatását nagyban megkönnyíti, az ügyfelek adatai önálló egységként hozzáférhetők a rendszerben, így az ügyfélhez tartozó küldemények adatait a rendszer képes automatikusan kitölteni.

A rendszer által kezelt adatok egy MS SQL adatbázisban kerülnek tárolásra, kivéve a felhasználói fiókok adatait, amiket a vállalati Active Directory-ból kér el.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.