Universitas Műegyetemi Villanyfényes Bajnokság weboldalának újraimplementálása

OData támogatás
Konzulens:
Kőrösi Attila
Távközlési és Médiainformatikai Tanszék

Napjainkban mindenhol megjelenik az informatika, ezzel megkönnyítve az életünket. A labdarúgó bajnokságok esetén is jelen van, ezzel segítve a szervezők munkáját.

A szakdolgozatom célja, hogy felújítsam a MAFC , az EHK és a BME Testnevelési Központ közös szervezésében megrendezésre kerülő Műegyetemi Villanyfényes Labdarúgó Bajnokság jelenlegi weboldalát. Ennek keretein belül létre kellett hoznom a bajnokság szervezői, a közönség, illetve a játékosok számára webes felületet, amin elérhetők és követhetők a bajnoksággal kapcsolatos információk, a bajnokságok menete. A jelenlegi felület erre már nem alkalmas, elavult, több szükséges funkciót nem támogat.

A projekt megvalósítása során megismerkedtem az adatbázis tervezés alapjaival, illetve az ehhez kapcsolódó entitásmodell felépítésével.

A szakdolgozatom fontos feladata volt egy algoritmus megtervezése és implementálása, amely a csapatok által megadott időpreferenciák alapján elkészíti a bajnokság időrendjét a különböző prioritások figyelembe vételével.

Az alkalmazás implementálásának legutolsó fázisában a látogatók számára egy felhasználóbarát felületet alkottam, melyen keresztül képesek elérni az alkalmazás által nyújtott szolgáltatásokat, illetve képesek azokat használni.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.