Univerzális adatgyűjtő Androidra

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Kovácsházy Tamás
Méréstechnika és Információs Rendszerek Tanszék

Az okostelefonok, tabletek száma napról napra nő, úgy ahogy az ezekre készített al-kalmazások száma is. Ezek az alkalmazások megkönnyítik a felhasználók számára a mindennapi életet, információt adnak szokásaikról.

Az eszköz paramétereinek megfigyelésére sok alkalmazás létezik, ám még nem ta-lálható egy olyan alkalmazás sem a piacon, amely ezeket egészében összefogná. Az együttes megtekintés nem csak a felhasználók számára lehet előnyös, hanem a fejlesztők körében is. Ennek oka, hogy egyszerűbb összegészében látni a fogyasztást, processzor és memória használatot, vagy éppen mikor mennyi adatot forgalmaztunk mobilinterneten, illetve wifin keresztül. További érdekesség, hogy a mindennapi életben mennyire tesszük ki magunkat erős mágneses térerősségnek. Fontos továbbá a telefon elhasználódása, mert az idő múlásával az akkumulátorunk is egyre gyorsabban merül, amelyet a felhasz-náló nem lát, ám összegészében szembetűnő a változás.

A leírtak alapján egy olyan alkalmazást, illetve szervert valósítok meg, ahol látható-ak lesznek a paraméterek változásai.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.