Utazási iroda multiplatform szállásfoglaló alkalmazásának megvalósítása Angular2 keretrendszer használatával

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Villányi Balázs János
Elektronikai Technológia Tanszék

Ez a dolgozat a multiplatform szoftverfejlesztés lehetőségeit tanulmányozza. A multiplatform alkalmazás előnyeit és hátrányait tárgyalja, majd egy elkészített applikáción keresztül bemutatja a fejlesztés menetét.

Az elkészített példa egy utazási iroda szállásfoglaló alkalmazása, mely háromrétegű architektúrát valósít meg. Az alkalmazásból Apache Cordova segítségével készül Android eszközre telepíthető csomag.

Az applikáció funkciói csak regisztrált felhasználók számára érhetők el. Biztosítani kell az utazási irodával kapcsolatban álló szállodák között a keresést és találatmegjelenítést. A felhasználó képes foglalást végrehajtani, valamint foglalásait törölni. Opcionális repülőjegyet is foglalhat. Egyedi árajánlat kérésére is van lehetőség, melyről a felhasználó tájékoztatást kap emailben. A számára szimpatikus szállodákat kedvencek listába helyezheti, vagy onnan törölheti.

Az alkalmazás helyes működését tesztesetek meghatározása és kiértékelése biztosítja. A dolgozat kitér az elkészített alkalmazás továbbfejlesztési lehetőségeire is.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.