Webalapú számlázószoftver széleskörű integrációs lehetőségekkel

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Szikora Béla
Elektronikai Technológia Tanszék

Diplomamunkám keretében a feladatom az aktuális számlázási jogszabályok megismerése, majd a megszerzett ismeretek birtokában egy webalapú számlázó rendszer megtervezése és implementálása volt.

A webalkalmazások fejlesztése során használatos technológiákkal való ismerkedést nem kellett az alapoktól kezdenem, mivel a korábbi tanulmányaim során már adódott alkalmam elsajátítani ezeket.

A jogszabályok és a technológiák megismerése után következett a tervezés. Mindenekelőtt az architektúrát alakítottam ki, majd az egyes komponenseket lépésenként terveztem meg. Az adatmodell kialakítása után következett az üzleti logikai funkciók kialakítása, végezetül a felhasználói felületek megtervezésével zárult a tervezési szakasz.

Az elkészített terveknek megfelelően implementáltam az egyes komponenseket. A fejlesztés befejeztével átfogó tesztelésbe kezdtem, kiemelt hangsúlyt fektetve az integrációs folyamatokra.

Véleményem szerint az elkészült alkalmazás megfelelően támogatja az online fókuszú kis- és középvállalkozások számlázással kapcsolatos igényeit.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.