Websocket alapú éttermi applikáció, rendelés automatizálására.

OData támogatás
Konzulens:
Pálfy Miklós Gábor
Távközlési és Médiainformatikai Tanszék

Az informatika fejlődésének köszönhetően nagyon sok dolog automatizálhatóvá vált. Ez mindamellett, hogy kényelmes alternatívát nyújt a számunkra, az emberi hibázás lehetőségeit is minimalizálja.

Mivel a mai világban az emberek nem tudnak a telefonjaik nélkül élni, ezért adott volt az ötlet, hogy valami olyan szolgáltatást digitalizáljunk, ami jelenleg nincs, vagy legalábbis nincs elterjedve.

Ha étterembe megyünk, feltűnhet néhány apróság, ami zavaró lehet. Ilyen apróságokra példa, ha megérkeztünk várnunk kell az étlapra, hogy megkapjuk. Javarészt az étlapok statikusak, komplexebb feladat változtatni rajtuk. Ha megkaptuk az étlapot , de még nem tudjuk mit kérünk, kényelmetlen szólni többször, hogy még nem tudjuk mit szeretnénk rendelni. Segítség kérés esetén találnunk kell egy pincért, aki segíteni tud nekünk.

Ezek az apróságok javíthatók, ha a teljes rendelési folyamatot automatizáljuk, ezáltal minimalizálhatjuk a rendelés esetén előforduló emberi tévedéseket is. A szakdolgozatom célja, hogy erre a problémára egy alkalmazást fejlesszek, ami automatizálja a teljes folyamatot a megérkezésünktől a távozásunkig.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.