Záróvizsga támogató portál modulok fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Kővári Bence András
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Egyetemi tanulmányaik végén a hallgatóknak vizsgát kell tenniük egy vizsgabizottság előtt. Ezeknek a vizsgáknak a lebonyolítása az egyetemi tanszékek feladata. A vizsgák szigorú szabályrendszere valamint a szoros határidők és a hallgatók nagy száma miatt a vizsgabeosztás elkészítése nehéz és időigényes feladat. Egyszerű eszközökkel, mint például az Excel a tervezés nem hatékony és magas hibafaktort hordoz. A tervezéshez egy olyan megoldásra van szükség, amellyel nem csak gyorsan, de hibamentesen elkészíthető a záróvizsgák beosztása.

A szakdolgozatomban egy olyan ütemezéstervező felület tervezését és megvalósítását mutatom be, ami megkönnyíti a záróvizsgabeosztás elkészítését és az elkészített beosztás hatékony mindenre kiterjedő ellenőrzését. A felület intuitív kezelése segíti a felhasználót a gyors és hatékony tervezésben és a részletes és összetett ellenőrzések segítik a helyes beosztás elkészítését.

A dolgozatomban először bemutatom a záróvizsgafolyamatot és a beosztás elkészítéséhez szükséges információkat, megszorításokat, valamint a felhasználó motivációit. Ezután megtervezem az ütemezéstervező felületet. A dolgozat további részében ismertetem a felület elkészítésének folyamatát és az összetett részeket részletesen is bemutatom.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.