Zenei blog webalkalmazás fejlesztése Spring és Wicket felhasználásával

OData támogatás
Konzulens:
Imre Gábor
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Szakdolgozatom keretében egy zenekarok számára hasznos webalkalmazás fejlesztését végeztem el, amely alkalmas arra, hogy a zenekar interneten népszerűsítse magát, és információkat osszon meg rajongóival. A főbb funkciók között szerepel, hogy követni lehessen a zenekarhoz kapcsolódó eseményeket, első sorban a zenekar koncertjeinek dátumait és helyszíneit, valamint könnyű elérhetőséget biztosítson a zenekar által kiadott demo felvételekhez, albumokhoz, vagy zeneszámokhoz.

Ezeket a tartalmakat egy adminisztrációs felületen lehet közzétenni, amely további hasznos funkciókat is nyújt: a zenekar pénzügyeinek kezelése, zártkörű naptár a nem publikus eseményekhez, mint például a próbák időpontjai. A feladat megvalósítása során a Spring, és Wicket keretrendszereket, valamint az agilis szoftverfejlesztést segítő eszközöket, például CI/CD szervert, hibajegykezelő rendszert használtam.

Dolgozatomban a tervezés, megvalósítás és tesztelés fontosabb részletei mellett a felhasznált eszközöket és az éles telepítéshez szükséges infrastruktúrát is bemutatom.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.