iGO release tartalom vizualizáció ASP.NET MVC platformon

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Martinek Péter
Elektronikai Technológia Tanszék

A diplomamunka bemutatja az NNG Kft. vállalati környezetében használt alkalmazás egy új funkciójának fejlesztési folyamatát. Ismerteti az ehhez igénybe vett felmérési, tervezési, fejlesztési módszertanok alapjait.

A cég fő terméke az iGO navigációs rendszer, mely több, különböző változatban is elérhető. Egy iGO kiadás (termék, release) felépítését tekintve, az alkalmazáson túl adat(fájl)ok bonyolult rendszere. Például térképek, hangok, sebességkorlátozási információk és így tovább. Az adatfájlokat előállító csapatok az eredmény fájlokat, mint komponensek regisztrálják a rendszerbe. A release-ek összeállítása felfogható úgy is, mint a megfelelő komponensek kiválasztása és egységbe foglalása. A termékgyártás folyamata során több különböző minőségbiztosítási jellemzőnek is meg kell felelni. Például: csak tesztelt, egymással kompatibilis komponensek felhasználása, melyek megfelelnek a beszállítókkal és a megrendelővel kötött szerződési kritériumoknak is. A cégen belül a fenti tevékenységek elvégzését a Production Line alkalmazás biztosítja.

A diplomamunka célja a Production Line alkalmazás egy új funkcióval való kiegészítése. A feladat egyszerűen megfogalmazva: a termék kiadási folyamata során alkalmazott ellenőrzések felmérését követően azok támogatása különféle vizuális reprezentációk segítségével.

A tervezés és a fejlesztés az agilis, valamint a UX design tervezési módszertan alapjaira épít. A reprezentációs felületek megvalósításához biztosított platform az ASP.NET MVC. A felhasznált technológiák között megjelennek a C#, a HTML, a Bootstrap, a JavaScript és a JQVMAP.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.