Intelligens erőforrás allokálás és humán munkafolyamat kezelés felügyelt környezetben

OData támogatás
Konzulens:
Albert István
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Manapság a webes alkalmazások egyre nagyobb teret nyernek a hagyományos desktop – alkalmazások rovására. Microsoft .NET keretrendszer által támogatott technologiák egyre hatékonyabb megoldásokat biztosítanak a web fejlesztésére.

A szerver oldalán, a hagyományos ASP.NET WebForm mellet, megszületett egy új technology, az ún. ASP.NET MVC. ASP.NET MVC implementálja a Model-View-Controller tervezési mintát és kihasználja az architektúra előnyeit, így hatékonyabbá teszi a fejlesztési folyamatot.

A kliens oldalán, Silverlight egy olyan platform, amely képes a legnépszerűbb böngészők bármelyikébe is integrálodni. Silverlight lehetőséget biztosít arra, hogy interaktív, grafikus tartalmat könnyedén is megjelenítsünk multimédiás lehetőségeket alkalmazva.

Az erőforrás allokálási vagy beosztási feladat általában komoly manuális munkát jelent, főleg, ha ez egy nehezen szabályozható humán munkafolyamat részeként jelenik meg. Ezért a feladat automatizálása jelentős segítség lehet a munka hatékonyságának növelésében.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.