Jegyzetelő alkalmazás készítése Windows 8 platformra

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Kővári Bence András
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Jegyzetet készíteni mindennapos tevékenység, ezért szeretnénk, ha bárhol meg lenne a lehetőségünk, hogy egyszerűen leírjuk a fontos információkat, továbbá a tárolására se legyen gondunk. Erre mi sem alkalmasabb, mint a mindig magunknál hordott többfunkciós készülékek, például a táblagépek vagy a mobiltelefonok. Ha pedig strukturáltabb, időtálló tartalmat szeretnénk előállítani, akkor a laptop vagy az asztali számítógép lehet a segítségünkre.

A Windows 8 által kínált technológia még sok kiaknázatlan lehetőséget hordoz magában és felfedezésre vár. Innovatívan egyesíti az okostelefonok és a hagyományos személyi számítógépek felhasználói élményét, elmossa a határt a külön platformra készített operációs rendszerek között. Az új termékek új megoldásokat kívánnak, hogy a legjobban kihasználhassuk a tulajdonságait.

Jelen szakdolgozat bemutatja a METRO stílusú alkalmazások egyedi világát és ismerteti a mögötte húzódó szoftvertechnikai újításokat. Laikus és szakmai szemmel egyaránt betekintést ad az operációs rendszer által felkínált központi szolgáltatások használatáról és a szoftveres eszközökről, amelyekkel egy Windows 8-ra készített program ideálisan beilleszthető a rendszer adta lehetőségekbe.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.