Mobil oktatójátékok felügyelete tantermi környezetben

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Forstner Bertalan
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A digitális technológiák oktatásban való felhasználása az utóbbi években egyre népszerűbbé vált. Az Android operációs rendszert futtató eszközök kedvező áruk, elérhetőségük és hordozhatóságuk miatt különösen kedveltek ilyen téren is. Ám nem elég csak a tanulók kezébe adni egy-egy ilyen eszközt, segíteni is kell őket a hatékony használatban. Ebben a pedagógusoknak nagy szerepük van, nekik kell az egész folyamatot felügyelniük, koordinálniuk.

Míg az oktatószoftverek piaca egyre nő, kevés tanárokat segítő program létezik. Munkámmal ezen a problémán szeretnék segíteni. Egy olyan projekt keretein belül készítek felügyelő alkalmazást, melynek célja egy oktató játékokat tartalmazó oktatási rendszer kifejlesztése. A rendszer részét képezi egy adaptív nehézségszabályozásra is képes keretrendszer, melynek felülvizsgálása és tanítása is a tanár feladata.

Az alkalmazás Android operációs rendszerű táblagépekre készül és jelen állás szerint, kimerítő tesztelés után, a rendszer többi komponensével együtt több iskolában is bevezetésre kerülhet.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.