Modellvezérelt alkalmazásfejlesztés .NET környezetben

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Kővári Bence András
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban, minden vállalat kiemelt figyelmet fordít a munkavállalói elégedettségre, mivel a munkatársak teljesítménye nagyban hozzájárulhat a vállalat sikeréhez. Ezt a teljesítményt növelhetjük azzal, hogy a munkatársakat érdekeltté tesszük a cég sikerében és megfelelően motiváljuk őket. A motiváció egyik elterjedt formája a prémium juttatás, ám ehhez elengedhetetlen a munkatársak értékelése valamilyen módon. Ezt az értékelést szeretnénk a lehető legkényelmesebben, minél hatékonyabb módon elvégezni, amire kitűnő megoldást nyújthat egy webalkalmazás.

A dolgozat betekintést nyújt egy munkatárs értékelő rendszer fejlesztésébe, áttekintő képet adva az egész rendszerről és részletesen bemutatja az értékelő felület fejlesztésének lépéseit. Emellett egy általános áttekintést ad a fejlesztés során használt módszerről, a modellvezérelt alkalmazásfejlesztésről, kiemelve annak néhány előnyét.

Az itt bemutatott rendszer, habár egyedi igények szerint lett kialakítva, akár más vállalatok is könnyen használhatnák a saját munkavállalóik értékelésére.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.