Multifunkciós zenelejátszó tervezése

OData támogatás
Konzulens:
Kökényesi Tamás
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Napjainkban elképzelhetetlen lenne rengeteg ember élete zenehallgatás nélkül. A számunkra kellemes dallamok jobb kedvre deríthetnek, segíthetnek a kikapcsolódásban.

Ehhez elengedhetetlen egy zenelejátszó eszköz. Rengeteg ilyen eszköz létezik manapság, de megvizsgálva a kínálatot, azt tapasztalhatjuk, hogy a sokféle bemenettel rendelkező és vezeték nélküli kapcsolódást is biztosító asztali zenelejátszók ára még mindig elég magas. Biztosan sokan igényt tartanának ezekre a funkciókra az alacsonyabb árkategóriás eszközök körében is.

Ezt az űrt hivatott betölteni jelen diplomamunka tárgya. Lehetőséget nyújt váltani többféle bemenet között a rajta található kijelző segítségével, valamint vezeték nélküli kommunikációra is képes más okos eszközökkel.

A tény pedig, hogy a vezeték nélküli kapcsolaton keresztül egyszerre tudnánk irányítani és zenelejátszásra használni szintén nagyon egyedivé tenné az eszközt és a hagyományos távirányítóra egy sokkal személyre szabhatóbb és informatívabb megoddást kínálna.

Könnyű, bárki által gyorsan megtanulható használatával pedig mindegyik korosztálynak kedvezővé teszi a használatot. Így széles felhasználói réteget célozna meg, kedvező árfekvéssel, mely szinte garantálná a sikert.

A hallgató feladata egy ilyen eszköz hardveres és szoftveres megtervezésére terjed ki.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.