Projektmenedzsment kiegészítő fejlesztése nyílt forráskódu CMS rendszerhez

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Fehér Gábor
Távközlési és Médiainformatikai Tanszék

A projekt menedzsment nagyon fontos egy fejlesztési projekt minőségellenőrzésének és munkaszervezésének szempontjából. A piacon sok ilyen célú ingyenes és fizetős szoftver érhető el. Ezek a szoftverek azonban ipari környezetet céloznak, és nem elégítik ki maradéktalanul a diák-projektek támasztotta igényeket.

A dolgozat és a megvalósított rendszer célja, hogy segítse a Távközlési és Médiainformatikai tanszéken folyó oktatási projektek tervezését, irányítását, követését és értékelését együttműködve a tanszéken aktuálisan működő hasonló célú rendszerekkel.

Az elkészült rendszer egy létező objektum orientált keretrendszert használó CMS (Content Management System) motorra épül, ezzel is megkönnyítve a jövőbeni karbantarthatóságot és továbbfejleszthetőséget. A dolgozat során kielemzésre kerül a keretrendszer API-ja, és a tanszéki elvárásoknak megfelelően megvalósításra kerül a projekt menedzsment rendszer. A rendszer kezeli a tanszéken dolgozó oktatók és hallgatók projektjeit, támogatja életciklusukat mérföldkövekkel és kategorizált hibajegyekkel, együttműködik a tanszéki git rendszerrel.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.