Projektmenedzsment webportál fejlesztése

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Kővári Bence András
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A diplomaterv a Balance nevezetű webes projektmenedzsment és pénzügyi nyilvántartó rendszer szoftverfejlesztési folyamatát mutatja be. Ez egy csoportos projektmunka, amely magában foglalja az említett alkalmazás rétegeinek tervezését, implementációját, általános felépítésének és működésének részletes ismertetését, valamint az ezekhez kötődő motivációkat, tanulságokat és háttér-technológiákat.

Sok vállalat életében játszik fontos szerepet valamilyen informatikai rendszer, aminek segítségével a projektjeiket és pénzügyeiket kényelmesen és megbízhatóan kezelhetik. Ebbe a kategóriába tartozik az a cég is, amely a kapcsolódó feladatok elvégzése ügyében megkeresett. Manapság az internetes technológiák korát éljük, így erre a legcélszerűbb online megoldásokat alkalmazni.

A célunk egy már kezdetleges formában létező projektnyilvántartó webalkalmazás módosítása és kibővítése a pénzügyi modullal, illetve sok más egyéb funkcióval. A rendszernek természetesen számos üzleti és felhasználói igénynek kell megfelelnie, lehetővé téve a hatékony és kényelmes ügyintézést.

A saját elsődleges felelősségi körömbe tartozik többek közt a megállapodásokkal, rendszeres kifizetésekkel és fizetési kérelmekkel kapcsolatos funkciók implementálása, az ütemező komponens és ehhez kapcsolódó időzíthető tevékenységek bevezetése, gyorsítótárazási mechanizmus és diagnosztikai funkciók megvalósítása, külső rendszerek integrációjának finomítása vagy a jelentések halmazának bővítése.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.