Teszkörnyezet építése és vezérlő elektronika tervezése a TACMON2 projekthez

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Hamar János Krisztián
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

A dolgozat témája egy tesztkörnyezet és vezérlő elektronika megtervezése, kialakítása és megépítése egy tapintható kijelző alapelemét képező MEMS chip-hez. A diplomatervezés első féléve a tesztkörnyezet megvalósítására fókuszált, melyet jelen munka ismertet.

A dolgozat első részében bemutatásra és összehasonlításra kerülnek a technológia jelenlegi állásának tekinthető, a TACMON2 projekthez hasonló, kutatások, eredmények és a piacon már megtalálható termékek, amelyek a látássérültek ember-gép kapcsolatát megkönnyíthetik.

A második fejezetben a speciális MEMS chipek teszteléséhez szükséges tesztkörnyezet specifikációja, illetve a megvalósításhoz szükséges eszközök kerülnek részletezésre.

Ezek után a megismert eszközök átfogó tesztelésének leírása következik, összehasonlítva a specifikációban meghatározott feltételekkel. Majd a tesztelt áramkörökből összeállított tesztkörnyezet kerül bemutatásra.

A dolgozatot az összefoglaló zárja, ami az elért eredményeket és a második félévre kitűzött további feladatok részleteit tartalmazza.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.