Watch Bank Android Wear platformra

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Ekler Péter
Automatizálási és Alkalmazott Informatikai Tanszék

Az egyre nagyobb kijelzők mellett, amelyek a multimédiás tartalmak megjelenítésére használhatók, megjelentek a kis kijelzővel rendelkező csuklón hordható okosórák, amelyek célja az egyszerű és gyors műveletek elvégése. Nagyon sok ilyen eszközt adnak el világszerte és ezt a szám minden előrejelzés szerint növekedni fog.

A cég, ahol dolgozom, banki alkalmazások fejlesztésével foglalkozik. Az androidos mobil bank termék fejlesztésében én is részt vettem. Felmerült az igény, hogy később szükség lehet az alkalmazást okosórákra is kiterjeszteni. Ezért választottam ezt a szakdolgozat témát, hogy ennek alapjait kialakítsam és tapasztalatot szerezzek ezen a területen.

A mobil bank termék egy mobilon futó banki alkalmazás, számos funkcióval, jelenleg Android és ios verziókkal. A szakdolgozat során létrehozott alkalmazás ennek két funkcióját terjeszti ki okosórára. Az egyik a számlaáttekintő, ahol a felhasználó gyorsan tekintheti meg a számláin lévő egyenleget. A másik az ATM és fiók kereső, amely gyorsabbá és egyszerűbbé teszi a legközelebbi ATM vagy fiók megtalálását.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.