Webalkalmazás készítése Node.js alapokon NoSQL adatbázissal

OData támogatás
Konzulens:
Dr. Goldschmidt Balázs
Irányítástechnika és Informatika Tanszék

Mindenkivel előfordult már, hogy szívesen ment volna szórakozni, vagy eltöltött volna egy kellemes és meghitt randevút szíve választottjával, esetleg áttáncolta volna az éjszakát, de nem volt ötlete, hogy hova menjen beteljesíteni a vágyait. Az általam eltervezett webalkalmazás ezt a problémát hivatott megoldani, méghozzá gyors és egyszerű módon. A webalkalmazás elérhető a https://devu.herokuapp.com címen, illetve a mellékletben feltöltött projekt lefuttatásával is megtekinthető, telepítési útmutató a mellékeltben található.

A dolgozat a webalkalmazás elkészültének folyamatát hivatott bemutatni, attól a ponttól kezdve, hogy hogyan értelmeztem a feladatot, milyen funkciókat terveztem megvalósítani az elkészülő programban. Ezután bemutatok néhány nemfunkcionális követelményt, amit saját magam támasztottam a weboldallal szemben, majd a webalkalmazás tervezéséről és az elkészülés folyamatáról, nehézségeiről írok.

Bemutatom az alkalmazáshoz felhasznált technológiákat, a tervezési folyamatot a projekt kezdetétől egészen a megvalósításig, majd a tényleges megvalósítás folyamatát írom le, a weboldal elérhetővé tételével bezáróan.

Letölthető fájlok

A témához tartozó fájlokat csak bejelentkezett felhasználók tölthetik le.